Főoldal
Ajándékok
Így nyerhetsz
Játékszabályzat
Nyertesek
POTTYOS.HU

GYIKÁltalános

A csomagolás megőrzési kötelezettség óránkénti ajándék esetében a nyertes kódról készült fényképes, heti nyeremény esetén 5 db, főnyeremény esetén 10 db a weboldalra feltöltött kóddal rendelkező eredeti, fizikai promóciós csomagolásra vonatkozik. Online ajándékok esetében a csomagolás megőrzése nem szükséges.
Javasoljuk, hogy a játék végéig őrizz meg legalább 10 db, általad feltöltött kóddal rendelkező promóciós csomagolást, így az eredeti csomagolások bemutatásával a heti nyeremény vagy fődíj nyerteseként is igazolhatod jogosultságodat!
A nyereményjátékban úgy tudsz részt venni, ha vásárolsz legalább egy darab promóciós csomagolású Pöttyös terméket a játékszabályzat 1. sz. mellékletében felsoroltak közül.
A csomagolás belsejében 11 karakteres kódot fogsz találni, amelyet a www.pottyos.hu oldalon történt regisztráció után a promóció ideje alatt tudsz feltölteni a „Kódfeltöltés” menüpontban, hogy megnyerhesd a nyerőidőpontos ajándékok vagy a Hervis kuponok egyikét!
Tölts fel legalább 5 db kódot és részt vehetsz a heti nyeremények sorsolásán! Minimum 10 db feltöltött kóddal pedig indulhatsz a fődíjért is. Ne feledd, hogy további kódfeltöltésekkel többszörözheted a nyerési esélyeidet, de akár már 1 kóddal is értékes óránkénti ajándékkal vagy Hervis kuponnal gazdagodhatsz.
Természetesen, amennyiben promóciós csomagolással ellátott terméket vásároltál, hiszen nem szükséges megőrizned a vásárlást igazoló blokkot, csupán a csomagolásban található kódot kell feltöltened a weboldalra és annak csomagolását kell megőrizned eredeti és fényképes formában.
A kérdőív kitöltésével 3 db, és minden 50. kódfeltöltésed után 5 db extra játéklehetőség lesz a tiéd, amikkel ugyanúgy indulhatsz az ajándékokért, mint a csomagolásban talált kóddal. Az extra játéklehetőség igénybevételéhez legalább 1 db promóciós csomagolású termékben található kód előzetes feltöltése szükséges.
A kérdőívben adott értékes válaszaid segítenek minket abban, hogy a jövőben is az igényeidnek leginkább megfelelő játékokkal és nyereményekkel tudjunk kedveskedni Neked. A kérdőív kitöltéséért 3 extra játéklehetőség lesz a Tiéd, melyekkel ugyanúgy nyerhetsz, mint a csomagolásban talált kódokkal. Extra játéklehetőséget akkor tudsz beváltani, ha már legalább 1 db csomagolásban talált kódot feltöltöttél előzetesen.
A kérdőívvel kapcsolatban nem kezelünk és nem őrzünk meg személyes adatot.
A nyereményjáték 2021. május 1. 00:00 órától 2021. augusztus 8. 23:59 óráig tart. Kódfeltöltésre 2021. augusztus 8. 23:59-ig van lehetőséged.
A nyereményjátékban mindegyik promóciós csomagolással ellátott Pöttyös Túró Rudi, Óriás Pöttyös Túró Rudi, Fitt Pöttyös Túró Rudi, valamint Pöttyös Guru termék részt vesz. A promócióban a Pöttyös Tejsüti és Pöttyös Kakaó termékek nem vesznek részt.
Felhívjuk figyelmed, hogy a játék időtartama alatt a promóciós csomagolású termékekkel egyidejűleg „hagyományos”, nem promóciós csomagolású termékek is elérhetőek lehetnek a boltokban, amelyek nem vesznek részt a nyereményjátékban!
A promóciós termékek választéka változhat, üzletenként eltérő lehet. A promóciós termékek listája mindig megtalálható az aktuális és legfrissebb játékszabályzatban, amely közzététele mindig a www.pottyos.hu oldalon történik.
A játékban kizárólag 18. életévüket betöltött, cselekvőképes magyar állampolgárok vehetnek részt, akik magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkeznek.
Kérjük, ellenőrizd e-mail postafiókod Levélszemét és Promóciók mappáit, mert előfordulhat, hogy oda érkezett meg a levél. Amennyiben ezekben a mappákban sem találod, kérjük, írj egy e-mailt a pottyos@bangbang.hu címre a játékban regisztrált e-mail címedről a probléma leírásával, és segítünk a regisztráció véglegesítésében.
A játékhoz új regisztráció szükséges, ha a korábbi években regisztráltál, akkor nem fogsz tudni belépni. Ebben az esetben kérjük, hogy regisztrálj.
Amennyiben már regisztráltál az idei játékba, akkor lehetséges, hogy elfelejthetted jelszavad, ebben az esetben kérjük használd a Belépés felületen az elfelejtett jelszó funkciót.
A sikeres regisztrációról minden esetben e-mailt is küldünk, amelyben a linkre kattintva tudod megerősíteni regisztrációdat. Amennyiben nem kaptál ilyen levelet, akkor kérjük, hogy ellenőrizd a levélszemét és promóciós mappákat is. Az is lehetséges, hogy elgépelted az e-mail címedet a regisztráció során. Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy ismételd meg a regisztrációt a helyes adatokkal.
Előfordulhat, hogy nem megfelelően jelenik meg az oldal a készülékeden. Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy ellenőrizd a böngésző programod. Az oldal használatához az Chrome, Firefox, Edge és Safari böngészők legfrissebb verzióját javasoljuk.
Kérjük, olvasd el figyelmesen a Játékszabályzatot. Ha további kérdésed lenne a játékkal kapcsolatban, írj egy levelet a pottyos@bangbang.hu e-mail címre, vagy hívd fel a +36 1 610 8952-es telefonszámot hétköznap 9:00 és 17:30 között!

Kódfeltöltés

Semmi pánik, ha belépésnél hibás jelszót adtál meg, akkor a Belépés oldalon használhatod az elfelejtett jelszó funkciót az „Elfelejtetted a jelszavad? Kérj újat!” gombra kattintva, amely segítségével jelszómódosítást kérhetsz.
Regisztrálj a www.pottyos.hu oldalon, erősítsd meg a regisztrációdat az e-mailben kapott linkre kattintva, majd jelentkezz be! A „Kódfeltöltés” menüpontban tudod feltölteni a kódjaidat a játék időtartama alatt.
Bármennyi kódot feltölthetsz naponta, korlátozás nélkül.
Tölts fel legalább 5 db kódot és részt vehetsz a heti nyeremények sorsolásán! Minimum 10 db feltöltött kóddal pedig indulhatsz a fődíjért is. Ne feledd, hogy további kódfeltöltésekkel többszörözheted a nyerési esélyeidet, amelyek aktuális állásáról az oldalon belépve az esélyszorzó sávban tájékozódhatsz.
Igen, minden érvényes kód feltöltésével közelebb kerülsz ahhoz, hogy indulhass a heti nyeremények és a fődíj sorsolásán. Tölts fel legalább 5 db kódot és részt vehetsz a heti nyeremények sorsolásán! Minimum 10 db feltöltött kóddal pedig esélyed lesz a fődíjra is.
Igen, amennyiben a játék során legalább 10 db kódot feltöltöttél, indulhatsz a fődíj sorsoláson függetlenül attól, hogy nyertél-e heti, óránkénti vagy online ajándékot.
A heti sorsoláshoz minimum 5 db érvényes kódfeltöltéssel szükséges rendelkezned a sorsolást megelőző napig. Ha kevesebb mint 5 db érvényes kódfeltöltéssel rendelkezel, akkor feltöltéseid nem vesznek el, hanem lehetőséged van a következő héten folytatni a kódfeltöltést addig, amíg nem töltesz fel legalább 5 db kódot. Tehát, ha pl. az egyik héten 3 db kódot töltöttél fel, akkor a következő héten már csak 2 db kódot kell feltöltened ahhoz, hogy részt vehess az adott heti nyereménysorsoláson. Minden esetben részt veszel az adott heti nyeremény sorsolásán, amennyiben elérted a legalább 5 db kódfeltöltést a heti sorsolást megelőző napon, azaz hétfő 23:59-ig. A fődíj sorsolásához a játék teljes időtartama alatt legalább 10 db kód feltöltése szükséges.
A promóció ideje alatt „hagyományos”, nem promóciós csomagolású termékkel is találkozhatsz a boltokban, ezek nem vesznek részt a nyereményjátékban. Amennyiben multipackot vásároltál, akkor annyi kóddal játszhatsz, ahány terméket tartalmaz a csomag.
Ha olyan promóciós csomagolással találkozol, amelynek belsejében nem találsz promóciós kódot, vedd fel velünk a kapcsolatot a pottyos@bangbang.hu e-mail címen! Kérjük, hogy a gyorsabb ügyintézés érdekében küldj egy képet az e-mailhez csatolva a csomagolás belső és külső oldaláról is!
Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben a pottyos@bangbang.hu email címen, és kérjük, írd meg minél pontosabban, hogy mi a probléma. Segítünk, hogy mielőbb megoldást találjunk!
Minden kódot csak egyszer lehet feltölteni, így, ha a csomagolás sértetlen volt, és Te voltál az első kódfeltöltő, akkor valószínűleg valamilyen technikai probléma lehet. Mindenképpen szeretnénk utánanézni, hogy mi okozhatta ezt, így arra kérünk, hogy küldd el nekünk a kódod az elérhetőségeddel együtt a pottyos@bangbang.hu e-mail címre.
A játék ekkor sem áll meg! Minden újabb feltöltéssel megnyerhetsz egy óránkénti vagy online ajándékot, valamint megtöbbszörözheted esélyed a heti és fődíj sorsolásokon. Ha például 10 db kódot töltöttél fel egy héten, akkor kétszeres eséllyel indulsz az adott heti ajándékért.

Nyeremények

A játék időtartama alatt legfeljebb 1 db főnyereményt, ajándék fajtánként 1 db heti nyereményt és típusonként 1 db óránkénti, illetve korlátlan mennyiségű online ajándékot (Hervis vásárlási kupon) nyerhetsz meg. A főnyeremény sorsolásán 5 millió Ft-ot sorsolunk ki.
Online nyeremények esetében minden 5. kódfeltöltés online ajándékot ér.
A „minden 5. kódfeltöltés” a feltöltések összességére vonatkozó sorrend szerint értendő, nem csupán az adott játékos feltöltéseire. Például, ha 10 db kódot töltesz fel egymás után, akkor nem biztos, hogy ezzel 2 db Hervis vásárlási kupont szerzel, mert lehet, hogy ez idő alatt más játékos is töltött fel kódot, és ha a másik játékosé az összes feltöltésre vonatkoztatott 5. feltöltés, akkor ő kapja a kupont, nem pedig te. Amennyiben te voltál az 5. feltöltő, akkor a feltöltést követően azonnal tájékoztatunk nyertességedről a weboldalon. Utalványod és a beváltás részleteit a regisztráció során megadott e-mail címedre küldjük 24 órán belül.

Az óránkénti nyeremények sorsolt időponthoz kötöttek. Ez azt jelenti, hogy közjegyző jelenlétében előre kisorsoltuk a nyerő időpontok mindegyikét. Az adott nyerőidőpontban vagy azt követően elsőként érvényes kódot feltöltő játékos lesz a nyertes. Amennyiben óránkénti ajándékot nyertél, akkor a feltöltést követően azonnal tájékoztatunk nyertességről a weboldalon, valamint 5 munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot a regisztráció során megadott e-mail címeden.

Heti nyeremények esetében hetente történik a sorsolás gépi úton, a véletlenszerűség elvét követve azon játékosok között, akik a sorsolást megelőző napig, azaz hétfő 23:59-ig legalább 5 db kódot töltöttek fel.

1. heti sorsolás: 2021.05.11. 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2021.05.01. 00:00:00 óra és 2021.05.10. 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
2. heti sorsolás: 2021.05.18. 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2021.05.01. 00:00:00 óra és 2021.05.17. 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
3. heti sorsolás: 2021.05.25. 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2021.05.01. 00:00:00 óra és 2021.05.24. 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
4. heti sorsolás: 2021.06.01. 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2021.05.01. 00:00:00 óra és 2021.05.31. 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
5. heti sorsolás: 2021.06.08. 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2021.05.01. 00:00:00 óra és 2021.06.07. 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
6. heti sorsolás: 2021.06.15. 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2021.05.01. 00:00:00 óra és 2021.06.14. 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
7. heti sorsolás: 2021.06.22. 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2021.05.01. 00:00:00 óra és 2021.06.21. 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
8. heti sorsolás: 2021.06.29. 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2021.05.01. 00:00:00 óra és 2021.06.28. 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
9. heti sorsolás: 2021.07.06. 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2021.05.01. 00:00:00 óra és 2021.07.05. 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
10. heti sorsolás: 2021.07.13. 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2021.05.01. 00:00:00 óra és 2021.07.12. 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
11. heti sorsolás: 2021.07.20. 14:00:00 órakor összesen 1(egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2021.05.01. 00:00:00 óra és 2021.07.19. 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
12. heti sorsolás: 2021.07.27. 14 órakor összesen 1 (egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2021.05.01. 00:00:00 óra és 2021.07.26. 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
13. heti sorsolás: 2021.08.03. 14 órakor összesen 1 (egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2021.05.01. 00:00:00 óra és 2021.08.01. 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.
14. heti sorsolás: 2021.08.10. 14 órakor összesen 1 (egy) fő heti nyertes kerül kisorsolásra a 2021.05.01. 00:00:00 óra és 2021.08.08. 23:59:59 óra időszakban legalább 5 (öt) pályázatot beküldők közül.

Amennyiben heti nyeremény sorsolásán nyertél, akkor a sorsolást követő 5 munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot a regisztráció során megadott e-mail címeden.

A főnyeremény sorsolásán csak az vehet részt, aki legalább 10 db érvényes kódbeküldéssel rendelkezik. A főnyeremény sorsolás időpontja: 2021. augusztus 13. 13:00 óra. Ha nyertél, e-mailben értesítünk a regisztrációkor megadott e-mail címeden a sorsolást követő 5 munkanapon belül, illetve telefonon is keresni fogunk.
Ünnepelj és dőlj hátra! Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot a regisztráció során megadott e-mail címeden.

Online nyeremény esetében a weboldalon felugró üzenet jelzi, ha nyertél, és 24 órán belül rendszerünk automata e-mailt küld Neked az online ajándékkal kapcsolatos részletekről a játék során regisztrált e-mail címedre. Ha nem kaptad meg az e-mailt, akkor kérjük, hogy ellenőrizd a levélszemét és Promóciók mappákat is vagy írj nekünk e-mailt a pottyos@bangbang.hu e-mail címre.

Óránkénti nyeremény esetén a weboldalon felugró üzenet jelzi, ha nyertél, és 5 munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot a regisztráció során megadott e-mail címeden.

Heti nyeremény esetén a sorsolást követő 5 munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot a regisztráció során megadott e-mail címeden.

Főnyeremény esetén e-mailben értesítünk a regisztrációkor megadott e-mail címeden a sorsolást követő 5 munkanapon belül, illetve telefonon is keresni fogunk.
Igen, amennyiben Te voltál az 5. kódfeltöltő (a feltöltések összeségére vonatkozó sorrendet tekintve), valamint olyan szerencsés vagy, hogy a nyerő időpontban (vagy az azt követő időpillanatban) sikerült feltöltened a kódodat, akkor Tiéd a Hervis kupon és az adott óránkénti nyeremény is!

Online nyeremény esetében a weboldalon felugró üzenet jelzi, ha nyertél, és 24 órán belül rendszerünk automata e-mailt küld Neked az online ajándékkal kapcsolatos részletekről a játék során regisztrált e-mail címedre. Ha nem kaptad meg az e-mailt, akkor kérjük, hogy ellenőrizd a levélszemét és Promóciók mappákat is vagy írj nekünk e-mailt a pottyos@bangbang.hu e-mail címre. Online nyereményből korlátlan mennyiséget nyerhetsz meg a játék során.

Óránkénti nyeremény esetén a weboldalon felugró üzenet jelzi, ha nyertél, és 5 munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot a regisztráció során megadott e-mail címeden. Óránkénti nyereményből típusonként 1 db-ot nyerhetsz meg a játék során.
Online nyeremény esetében részletes tájékoztató e-mailt küldünk az 1000 Ft értékű Hervis vásárlási kupon kóddal együtt.
A kupont az alábbi feltételekkel tudod beváltani egyszeri alkalommal a Hervis webshopan vagy bármely magyarországi Hervis üzletben:
  • Beváltás ideje: 2021. december 31. napig.
  • Beváltás helye:
  • A vásárlási kupon felhasználható minimum bruttó 5.000 Ft értékű végösszegű vásárlás esetén (a kiszállítás díja nélkül számolva), vagyis egy tranzakción belül az összesített vásárlási érték minimum bruttó 5.000 Ft értéket eléri.
  • Egy Játékos bármennyi vásárlási kupont megnyerhet és felhasználhat, de csak a meghatározott időtartamban, és minden minimum bruttó 5.000 Ft értéket képviselő vásárlás esetén 1 (egy) darab vásárlási kupont. Egy minimum bruttó 5000 Ft értékű vásárlás esetén csak 1 db 1000 Ft értékű kupon használható fel.
  • A vásárlási kupon készpénzre nem váltható.
  • A vásárlási kupon más kuponnal nem összevonható.
  • A kuponkedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható.
  • A vásárlási kupon nem átruházható.
Kérjük, hogy amennyiben nem kaptál ilyen levelet a nyertességet követő 24 órán belül, akkor ellenőrizd a levelező rendszered levélszemét és promóciók mappáját, vagy írj e-mailt a pottyos@bangbang.hu e-mail címre.
Az online ajándékkal kapcsolatosan bővebb részleteket a Játékszabályzatban is megtalálod.
Óránkénti és heti nyeremény nyerteseként (kivéve Neuzer Hollandia Deluxe e-bike) ajándékodat a Sprinter futárszolgálattal küldjük el Neked az általad megadott címre a nyereményjátékot követő 90 napon belül. A kézbesítés időpontját nem választhatod meg, de ha a futár nem talál a megadott címen, még egy alkalommal ismételten megkísérli a kiszállítást. A kiszállítás napjáról e-mailben kapsz értesítést a futárszolgálattól.

Online ajándék (Hervis kupon) esetében 24 órán belül elküldjük Neked e-mailben a kupont és a beváltással kapcsolatos tudnivalókat a regisztráció során megadott e-mail címedre.

Amennyiben Neuzer Hollandia Deluxe e-bike-ot nyertél, akkor a Neuzer munkatársai időpontegyeztetést követően szállítják ki a megbeszélt szállítási címedre és üzembe helyezést követően adják át a nyereményedet a nyereményjátékot követő 90 napon belül.

Főnyeremény esetén nyertességed ellenőrzését követően munkatársaink értesíteni fognak e-mailben és telefonon a további teendőkről. A fődíjat legkésőbb a promóciót követő 90 napon belül utalja el a szervező a nyertes részére, amennyiben rendelkezik saját bankszámlával, ha nincs saját bankszámlája, akkor a nyeremény folyósításának feltétele, hogy nyisson egy bankszámlát az általa választott banknál.
Nyereményedet (kivéve online ajándék, Neuzer Hollandia Deluxe e-bike és főnyeremény) a promóciót követő 90 naptári napon belül juttatjuk el a nyertességed igazolása során megadott címedre.

Amennyiben online ajándékot (Hervis kupont) nyertél, akkkor 24 órán belül elküldjük Neked e-mailben a kupont és a beváltással kapcsolatos tudnivalókat a regisztráció során megadott e-mail címedre. Kérjük, hogy amennyiben nem kaptál ilyen levelet a nyertességet követő 24 órán belül, akkor ellenőrizd a levelező rendszered levélszemét és promóciók mappáját, vagy írj e-mailt a pottyos@bangbang.hu e-mail címre.

Amennyiben Neuzer Hollandia Deluxe e-bike-ot nyertél, akkor a Neuzer munkatársai időpontegyeztetést követően szállítják ki a megbeszélt szállítási címedre és üzembe helyezést követően adják át a nyereményedet a nyereményjátékot követő 90 napon belül.

A fődíjat legkésőbb a promóciót követő 90 napon belül utalja el a szervező a nyertes részére, amennyiben rendelkezik saját bankszámlával, ha nincs saját bankszámlája, akkor a nyeremény folyósításának feltétele, hogy nyisson egy bankszámlát az általa választott banknál.
Igen, érdemes folyamatosan játszanod, mert változó óránkénti ajándékokkal várunk a teljes játék során. Óránkénti nyereményből típusonként maximum 1 db-ot, míg kuponból korlátlan mennyiséget nyerhetsz meg a játék során!
Az óránkénti nyeremények esetében a játék kezdetét megelőzően közjegyző jelenlétében előre kisorsoltuk a nyerő időpontok mindegyikét és a hozzájuk tartozó ajándékokat is. Az óránkénti ajándékok nyerő időpontjait, valamint azt, hogy melyik órában melyik nyeremény kerül kisorsolásra, senki sem ismerheti meg a játék során, így érdemes gyakran felkeresned az oldalt, és minél több kódot feltöltened, hogy megnyerhesd azt a nyereményt amelyiket szeretnéd. A nyereményeket ITT tekintheted meg.
Sajnos a nyeremények cseréjére nincs lehetőség. Javasoljuk, hogy tölts még fel kódokat, hogy esélyed legyen megnyerni azt az ajándékot, amelyiket szeretnéd.
Igen, indulhatsz, viszont egy típusú ajándékból maximum egy darabot nyerhetsz a játék teljes időtartama során.
Azt mutatják, hogy hányszoros eséllyel indulsz a heti, illetve a fődíj ajándék sorsolásán.
Ha legalább 5 db kódot feltöltesz a sorsolást megelőző napig, azaz hétfő 23:59-ig, akkor részt vehetsz az adott heti nyeremény sorsolásán. Minimum 10 db feltöltött kóddal pedig indulhatsz a fődíjért is. További kódfeltöltésekkel többszörözheted a nyerési esélyeidet. Ha például 10 db kódot töltöttél fel egy héten, akkor kétszeres eséllyel indulsz az adott heti ajándékért.

Adatvédelmi nyilatkozat Sütikezelés GYIK Kapcsolat

A képek illusztrációk!