Főoldal
Nyeremények
Így nyerhet
Játékszabályzat
Nyertesek

NYEREMÉNYEK

Fődíj – összesen 5db

100.000 Ft értékű LIDL vásárlási utalvány

Ön mit tenne a kosarába a LIDL-ben 100.000 Ft értékben? Legyen Ön a fődíj nyertese, és az 5db egyenként 100.000 Ft értékű LIDL vásárlási utalvány egyik nyerteseként már kezdheti is a nagybevásárlást! Ne felejtse ki a kosarából kedvenc Pöttyös finomságait sem...

A főnyeremény sorsolás időpontja:
A játék végét követően, közjegyző jelenlétében, 2021. október 8. 13:00 órakor

Pöttyös elektromos roller, összesen 3db

Praktikus, menő és környezetbarát? Igen, ez a roller mindezt tudja! Az E-Scooter Classic elektromos rollerrel könnyedén suhanhat át a városon. Játsszon velünk, nyerje meg, és pattanjon fel rá!

Nyerőidőpontok sorsolási időpontja:
A játék kezdetét megelőzően, közjegyző jelenlétében, 2021. augusztus 27. 12:00 órakor

Samsung Galaxy A52 okostelefon Pöttyös tokkal, összesen 3db

Ezt szeretni fogja! Itt a 2021-es év egyik legnépszerűbb, Dual SIM-es Samsung Galaxy telefon újdonsága. Fényes 6.5"-os AMOLED kijelző gondoskodik arról, hogy kedvenc tartalmait még akár napsütésben is élvezhesse. Persze, nem árt mindehhez megfelelő méretű háttértár, de az A52 128 GB-os tárhelyével ez sem lesz akadály. Halló, már csak meg kell nyernie!

LIDL vásárlási utalvány 10.000 Ft értékben, összesen 25db

A LIDL vásárlási utalvány mindig jól jön, igaz? Játsszon velünk és nyerje meg, hogy még több Pöttyös finomságot tehessen kosarába. Persze, az utalványt nem csak Pöttyösre költheti, hanem arra, amire csak szeretné!

Pöttyös tornazsák, összesen 300db

Mindig érdemes kimozdulni ezzel a menő Pöttyös tornazsákkal. Minden elfér benne, ami egy edzéshez szükséges. Csak tegye bele, amit szeretne, húzza össze a tornazsák száját, és már indulhat is az edzésre!
Adatvédelem Kapcsolat Süti szabályzat